23 Ekim 2023

Hastanemizde modern ve nitelikli sağlık hizmeti sunmayı felsefe edinmiş yönetim anlayışımız ile dijital hastane olma yolundaki çalışmalarımız durmaksızın devam etmektedir. Bu çalışmalarımız kapsamında  desteklerini esirgemeyen Söke'mizin kıymetli hayırsever ailelerinden babaları adına bağış yapan Derya Semerci, Burak Semerci ve Ali Kurnaz Beylerin, anne ve babaları adına bağışta bulunan Mehmet Taşyumru ve Ali Bekri Taş Beylerin Hastanemize bağışladıkları 5 adet 12 kanallı yeni nesil dijital EKG cihazlarının entegrasyonu tamamlanarak, Poliklinik EKG Birimi ve Acil Servisimizde kullanılmaya başlanmıştır. Daha kaliteli sağlık hizmeti verme yolunda desteğini esirgemeyen bağışçılarımıza çok teşekkür ederiz.

• ekgbaıs1.jpeg
  • ekgbaıs2.jpeg