Çocuk Gelişimi Uzmanımız ile Çocuklarimiz
04 Ekim 2021

Çocuk gelişimi, çocukların yetişkinlik dönemine sağlıklı bir şekilde adım atabilmesi açısından yeterli özen ve hassasiyet gösterilmesi gereken bir alandır. Bu nedenle çocuklarda gelişimin, uzmanlar tarafından takip edilmesi oldukça önemlidir. Sağlıklı çocukların yanı sıra birtakım hastalıklara sahip olmaları nedeniyle normalden farklı gelişim gösteren özel gereksinimli çocuklarda da gelişimsel sürecin kontrol altında tutulması gerekir. Bu süreçte aileler tarafından fark edilemeyecek sorunların belirlenebilmesi ve gelişimin en sağlıklı şekilde tamamlanabilmesi açısından çocuk gelişimi uzmanlarından destek almak oldukça önemlidir.

Biz de Söke FFK Devlet Hastanesi ailesi olarak çocuk hastalarımızı ayrıca önemsiyor, onların sağlıklı gelişimi ve tedavi süreçlerini konforlu geçirmeleri için tüm gayretimizi gösteriyoruz.

Çocuk Gelişimi Uzmanımız ile çocuklarimiza hastanede kaldığı süre boyunca çeşitli oyun, aktivite ve okuma saatleri düzenleyerek tedavi süreçlerini eğitici ve eğlenceli hale dönüştürüyoruz.

Tüm minik hastalarımıza acil şifalar diliyoruz.

• 1.jpg
  • 8.jpg