Covid şüphesi ve solunum yetmezliği sebebiyle yatan hastamız şifa ile taburcu
18 Şubat 2022

Covid şüphesi ve solunum yetmezliği sebebiyle Arrest olan(kalbi duran) ve Aydın Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisinde Uzm.Dr İlyas KOÇ tarafindan ilk müdahalesi yapılan 58 yaşındaki hasta Ayten Kılınç; Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'ne sevk edilmiştir. Hastanemize Covid Şüpheli Yoğun Bakım'a entübe vaziyette yatırılmıştır. 2 gün süreyle ventilatöre bağlı olarak takip edilen hastanın Covid testleri negatif çıktıktan sonra Cerrahi Yoğun Bakımda hastanin izlemi devam etmiştir.5 gün yoğun bakımda takip edilen hasta servise nakil olduktan 2 gün sonra Şifa ile taburcu edilmiştir.
Hastamızın tedavi sürecinde Covid Yoğun Bakım ve Cerrahi Yoğun Bakım personelleri, Anestezi Uzmanımız Uzm.Dr.Huriye BEGBURS, Kardiyoloji Uzmanımız Uzm.Dr.Muhammed CEBECİ ve Kardiyoloji Servisi personellerimiz özverili çalışmalarıyla hastamızın sağlığına kavuşmasında katkıda bulunmuşlardır.
Hastamız Kardiyoloji Servisinde tedavi devam ederken Hastane Yönetimimiz moral ziyaretinde bulunmuştur. Hastamıza bundan sonraki yaşantısında sağlıklı bir yaşam geçirmesi temenni ederiz.